Opis
Marka: KARA
Składniki: ekstrakt z kokosa 99,9 %, stabilizatory: guma ksantanowa, guma guar.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Indonezja
Zawartość netto: 1000 g
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Łagodny, kremowy produkt roślinny z kokosa o wysokiej zawartości tłuszczu, składające sie w 99,9% z ekstarktu z kokosa. To esencja wydobywana z białego miąższu znajdującego się wewnątrz dojrzałego owocu kokosa. W temperaturze pokojowej jest płynne, stawione do lodówki gęstnieje.
Parametry produktu
Składniki |
ekstrakt z kokosa 99,9 %, stabilizatory: guma ksantanowa, guma guar. |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w |
Indonezja |
Zawartość netto |
1000 g |
Waga jednostkowa brutto |
1,03 kg |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie |
60 op. zb. (DU) |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
Ulica i numer: Pieńków 147a
Kod pocztowy i miasto: 05-152 Czosnów PL |
Pojemność |
1000 ml |
Alergeny »
Gorczyca i produkty pochodne |
Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny |
Nie |
Seler i produkty pochodne |
Nie |
Orzechy |
Nie |
Łubin i produkty pochodne |
Nie |
Soja i produkty pochodne |
Nie |
Ryby i produkty pochodne |
Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne |
Nie |
Mięczaki i produkty pochodne |
Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne |
Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) |
Nie |
Jaja i produkty pochodne |
Nie |
Zboża zawierajace gluten |
Nie |
Przechowywanie »
Inne uwagi dotyczące przechowywania |
Po otwarciu przechowywać w lodówce, zużyć w ciągu 3 dni. |
Sposób przechowywania |
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Stosowanie - propozycje podania |
Przed użyciem wstrząśnij. |
Wartość odżywcza »
Wielkość porcji |
100 ml |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń |
g/100 ml |
Inne informacje o zawartości »
Zawiera barwniki |
Nie |
Dodatki zawarte w produkcie (E-symbole) |
E415 Guma ksantanowa, E412 Guma guar |
Funkcje dodatków obecnych w produkcie (zadeklarowanych jako dodatki lub numery E) |
Stabilizator |
Dodatkowe informacje »
Ocena organoleptyczna |
Smak, zapach, barwa charakterystyczne dla produktu |