Składniki |
cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, migdały, orzechy laskowe (6,3 %), pełnotłuste mleko w proszku, laktoza (z mleka), maślanka w proszku (z mleka), odtłuszczone mleko w proszku, mąka ryżowa, emulgator: lecytyny (z soi), syrop glukozowy, miód, białko pszenne, tłuszcze roślinne (kokosowy, palmowy), sól, słód pszenny, aromaty, białko jaj kurzych, skrobia ziemniaczana. Czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32 %. Czekolada mleczna deserowa z migdałami i orzechami: masa kakaowa minimum 45 %. Biała czekolada z migdałami i chrupkami ryżowymi: masa kakaowa minimum 28 %. Czekolada mleczna z białym nugatem migdałowo-miodowym: masa kakaowa minimum 32 %. Może zawierać także orzeszki ziemne i inne orzechy. |